Для виклику майстра:

Дзвоніть - 068-413-56-18або

Онлайн заявка
Укажите вид поломки!

Укажите адрес!

Укажите номер телефона!

1

Якість

Якісний ремонт кондиціонера київ

 

Вже більше 198 відремонтованих кондиціонерів у 2023 році.

Відгуки

ремонт кондиціонерів відгуки київ

 

99% клієнтів задоволені якістю виконаних робіт

Професіонали

Професійний ремонт кондиціонерів

 

Команда складається виключно з професіоналів.

Не запускається зовнішній блок кондиціонера

Не запускається зовнішній блок кондиціонера - Причини та ремонт

 

Якщо раптом перестає працювати зовнішній блок у кондиціонері – відповідно можна забути про прохолоду влітку та тепло в будинку в осінні місяці. І закономірно виникає питання – Які причини та види поломок, як відремонтувати домашнього помічника? Намагаємося розібрати детально.

 

Причини поломок та шляхи вирішення

 

Якщо не працює зовнішній блок кондиціонера цілком можливо наші майстри знайдуть причину поломки у заклинці компресора, відсутності у мережі живлення, або запуск при мінусових температурах на вулиці. Саме їх і розглянемо далі.

І перше, це робота кондиціонера без так званого зимового комплекту при мінусових температурах на вулиці. Інструкція до більшості моделей кондиціонерів прямою забороною попереджає – неприпустимо використовувати систему, включати її при мінусових температурах на вулиці.

Не запускається зовнішній блок кондиціонера

  1. Якщо на вулиці – сильні морози, то замерзатиме відвідна трубка в системі дренажу, як наслідок, утворюватиметься крижана пробка, перекривши собою відведення вологи. Коли конденсат не знаходить виходу – він самотужки шукатиме вихід, просочуючись на стиках труб усередині кондиціонера. Це призведе в кінцевому підсумку до поломки всієї системи.

  2. У процесі роботи система може сильно нагріватися – відповідно з метою охолодження вентилятор нагнітатиме повітря. При контакті повітря та гарячого корпусу – також буде утворюватися чимало конденсату і він на морозі і замерзатиме, утворюючи шари льоду.

  3. Сильні морози призводять до замерзання, підвищення в'язкості масла в самому картері компресора – останнє змішуватиметься з холодоагентом і змащуватиме зсередини всі деталі та вузли. Це веде до втрати олією мастильних властивостей олії, а відсутність у системі змащення – призведе до втрати ресурсу деталей, що рухаються.

Так ще більш серйозні і дорогі негативні наслідки може спровокувати попадання в сам компресор фреону в рідкому його стані. Якщо він не встигає випаруватись у такому вигляді – це спровокує такий собі гідродинамічний удар, скоротивши в рази термін його служби до нуля.

Якщо заклинило компресор – Тут є свої особливості ремонту. І перше треба пам'ятати, що сучасні моделі систем обладнані саме герметичними компресорами. Вже із самої назви видно – розбірці такі системи просто не підлягають.

При найменшій проблемі такі системи можуть заклинюватися, або перегоряти обмотка в електродвигуні, замикання в корпусній обмотці – відремонтувати сам компресор не вийде. За словами майстрів єдино правильне рішення – замінити його на новий. Цей вид ремонту дуже супроводжується проблемами. з фінансів він досить дорогий, та й не завжди є нові агрегати навіть офіційні представники виробника.

Тому, щоб у самий невідповідний момент не залишитися без рятівного тепла або прохолоди – Важливо щонайменше щорічно, а краще кожні півроку проводити регулярні обслуговування свого кліматичного устаткування. І все тому, що описані вище поломки в кондиціонері – результат порушення основних правил повсякденного експлуатації.

При розгерметизації системи – всередину кондиціонера, його контури потрапляють потоки повітря. Саме це призводить до підвищення в системі рівня тиску, а волога з повітря – при контакті з фреоном призводить до утворення кислоти. Остання руйнуватиме проводку, призводитиме до окислення масла. Важливо своєчасно викликати майстри – вони то й проведуть низку очисних заходів, спрямованих на видалення олії, продукту окислення тощо.

У мережі відсутнє електроживлення. Тут уже ви нічого не зможете зробити, як і викликаний на будинок майстер з ремонту кондиціонера. треба просто перевірити електрику, оглянути шнур та розетку на предмет цілісності.

Як ми вирішуємо Ваші проблеми з технікою?

1

Викличте майстра

Зателефонуйте або залиште онлайн заявку. Ми з Вами зв'язуємось і домовляємось на конкретний час для прибуття нашого фахівця.

2

Приїзд майстра

Майстер Climat-service приїде в обумовлений час, після чого здійснить діагностику. Після цього назве точну вартість ремонту.

3

Процес ремонту

Наш спеціаліст здійснить ремонт кліматичної техніки, після чого видасть гарантійний талон.

4

Оплата

Після успішного ремонту чи обслуговування ви сплачуєте заздалегідь обумовлену ціну послуг.