Для виклику майстра:

Дзвоніть - 068-413-56-18або

Онлайн заявка
Укажите вид поломки!

Укажите адрес!

Укажите номер телефона!

1

Якість

Якісний ремонт кондиціонера київ

 

Вже більше 198 відремонтованих кондиціонерів у 2023 році.

Відгуки

ремонт кондиціонерів відгуки київ

 

99% клієнтів задоволені якістю виконаних робіт

Професіонали

Професійний ремонт кондиціонерів

 

Команда складається виключно з професіоналів.

Кондиціонер не охолоджує, працює як вентилятор

Кондиціонер не охолоджує, працює як вентилятор

 

Головна будівля кондиціонера – охолоджувати приміщення, але якщо він не справляється з даним завданням, то ставати швидше домашнім і дорогим вентилятором. Як бути в такому випадку?

 

Перевіримо всі параметри

 

Перше, що може спадати на думку – нестача в системі фреону, який в процесі роботи системи може випаровуватися або поламані датчики температур. Це так, але крім цього наші майстри виділяють й інші причини, з яких кондиціонер працює як вентилятор.

Але головне провести діагностику. Довірити це варто нашим майстрам, які вдома перевірять наступні моменти: Кондиционер не охлаждает, работает как вентилятор

  1. Який виставлений час, як і правильно обраний режим, роботи системи, з яким саме інтервалом. Щоб відчутно кондиціонер охолоджував приміщення – треба 15-20 хв. роботи. Якщо встановлено режим вентилятора – система і працюватиме без охолодження.

  2. Варто уточнити – чи відповідає потужність самої системи площі приміщення, що охолоджується. І тут так само система хоч і вироблятиме холод, але на великих площах ви його не відчуватимете.

  3. Перевірте, наскільки ізольоване приміщення – Чи закриті вікна та двері, чи працює витяжка. Навіть якщо система працює на повну – при такому положенні ви не відчуватимете охолодження.

  4. Заблоковані входи/виходи потоків повітря – штори, меблі або інші габаритні предмети можуть створювати природні перешкоди.

Якщо цього немає – варто шукати проблему швидше в самій системі кондиціонера.

 

Якщо працює як вентилятор – шукаємо причину

 

Наші майстри виділяють такі поломки, які можуть призвести до того, що кондиціонер вже ніяк не кондиціонер і працює швидше як вентилятор.</ >

  1. Виставлені високі в налаштуванняхтемператури – головне перевірити це в налаштуваннях та виставте мінімальні.

  2. Якщо сам кондиціонер дме теплом і працює як вентилятор, що особливо характерно для моделей, що мають режим обігріву – швидше за все ви саме цей режим обігріву та запустили.

  3. При низькому в мережі напрузі кондиціонер також не буде «витягувати» низькі температури, і працювати швидше як вентилятор.

  4. Нерідко при засміченнях у внутрішньому/зовнішньому блоках – це також може спровокувати проблеми в процесі охолодження. Майстер на місці проведе їхнє очищення.

Якщо і після цього система працює як вентилятор, недостатньо охолоджує приміщення - причину коштує шукати в несправності внутрішніх вузлів та деталей. Але це завдання коштує довірити виключно досвідченим та професійним майстрам.

 

 

Як ми вирішуємо Ваші проблеми з технікою?

1

Викличте майстра

Зателефонуйте або залиште онлайн заявку. Ми з Вами зв'язуємось і домовляємось на конкретний час для прибуття нашого фахівця.

2

Приїзд майстра

Майстер Climat-service приїде в обумовлений час, після чого здійснить діагностику. Після цього назве точну вартість ремонту.

3

Процес ремонту

Наш спеціаліст здійснить ремонт кліматичної техніки, після чого видасть гарантійний талон.

4

Оплата

Після успішного ремонту чи обслуговування ви сплачуєте заздалегідь обумовлену ціну послуг.