Для виклику майстра:

Дзвоніть - 068-413-56-18або

Онлайн заявка
Укажите вид поломки!

Укажите адрес!

Укажите номер телефона!

1

Якість

Якісний ремонт кондиціонера київ

 

Вже більше 198 відремонтованих кондиціонерів у 2023 році.

Відгуки

ремонт кондиціонерів відгуки київ

 

99% клієнтів задоволені якістю виконаних робіт

Професіонали

Професійний ремонт кондиціонерів

 

Команда складається виключно з професіоналів.

Кондиціонер не реагує на пульт - Що робити?

 

Основне кондиціонером управління йде саме з дистанційного пульта – це легко і комфортно, хоча часто це може відбуватися і за допомогою кнопок на самому корпусі блоку. Але останній варіант незручний і закономірно виникає запитання. що робити, якщо система не реагує на пульт дистанційного керування?

 

А що ж робити?

 

Якщо система не реагує на сигнали з пульта – які заходи слід вживати користувачеві? Як ще можна перевірити пульт на предмет справності? І тут варто провести такі поетапні дії, які допоможуть вирішити проблему дистанційного керування.

Кондиціонер не реагує на пульт

  1. Треба перевірити – чи сам кондиціонер включений в розетку, чи є в будинку електрика.

  2. Просто відсунути всі штори, прибрати перешкоди, що заважають проходу сигналу.

  3. Вимкнути саме радіо та мобільники, телевізор, усі прилади, що видають хвилі, які можуть перебивати сигнал з пульта.

  4. Перевірити, а чи не треба замінити батарейки в пульті – чи робітники вони, чи виставлені всі полюси +/-.

Якщо такі дії не дали бажаного, позитивного результату – пульт зламаний. І відповідно варто віддати в майстерню або купити новий, хоч, за словами наших майстрів. останнє рішення буде оптимальнішим, оскільки ремонт не завжди фінансово обґрунтований. Також важливо перевірити – чи працюють на самому блоці кондиціонера спеціальні сигналоприймачі, чи індикатори горять.

Якщо все перевірено і ситуація і далі залишається незмінною, пульт не працює, але при цьому індикатори горять, при чому всі відразу – це говорить про поломку пульта. Але поки не біжіть брати в магазині новий – проведіть у рамках перевірки спеціальний тест.

Берете в руки мобільник і увімкніть на ньому саму камеру, а потім натисніть на пульті кнопку і направте на телефон. Якщо на самому екрані йде видиме світіння від випромінювача – Робочий пульт, відповідно ремонтувати його немає потреби, а причину треба шукати в поломці кондиціонера. Якщо світіння немає – відповідно має місце поломка самого ДУ.

Відповідно потрібно викликати майстра, який проведе діагностику системи, усуне несправності і проведе ремонт, налаштує систему відповідним чином. Крім цього, наші майстри проведу консультування користувача щодо правил експлуатації системи клімат контролю, щоб у майбутньому не допустити в майбутньому подібних проблем з технікою.

Не варто впадати у відчай – наші майстри кажуть, що проблема може бути просто у самому пульті. Замінити його на новий не складе труднощів – усі оригінальні пульти є у наших спеціалістів. Хоча як кажуть деякі користувачі можна скористатися і універсальними пультами, але не варіант, що він підійде саме до вашої спліт – системі, і вона «зреагує» на нього як на рідний ПУ.

 

Коли ремонтувати треба сам кондиціонер

 

Якщо проведене тестування пульта показало його справність – швидше за все, поломку варто шукати саме в системі кондиціонера. Зробити це може лише досвідчений майстер і те, не на око, провівши візуально огляд, а після ретельної експертної з використанням спеціального обладнання діагностики. Не варто самому намагатися зробити це - кондиціонер дуже складна система і без належної підготовки, без апаратів та інструментів це завдасть ще більшої шкоди.

Єдине, що може зробити сам користувач – спробувати увімкнути сам кондиціонер безпосередньо з блоку, на якому розташована кнопка ON/OFF. Просто натисніть і так запустіть систему. Якщо система кондиціонера, як і сама кнопка справні – система запуститися, при несправності кнопки – не варто розраховувати на бажаний результат.

Якщо система запущена таким чином – швидше за все, має місце поломка приймач ІЧ-сигналів пульта. Якщо система кондиціонера не реагує на кнопку, або ввімкнувшись, не холодить – швидше за все, має місце поломка компресора, керуючої плати або запобіжника. І тут уже тільки майстер може діагностувати першопричину проблеми та усунути її.

Дзвоніть нам і наші фахівці допоможуть вам.</strong >

 

 

Як ми вирішуємо Ваші проблеми з технікою?

1

Викличте майстра

Зателефонуйте або залиште онлайн заявку. Ми з Вами зв'язуємось і домовляємось на конкретний час для прибуття нашого фахівця.

2

Приїзд майстра

Майстер Climat-service приїде в обумовлений час, після чого здійснить діагностику. Після цього назве точну вартість ремонту.

3

Процес ремонту

Наш спеціаліст здійснить ремонт кліматичної техніки, після чого видасть гарантійний талон.

4

Оплата

Після успішного ремонту чи обслуговування ви сплачуєте заздалегідь обумовлену ціну послуг.