Для виклику майстра:

Дзвоніть - 068-413-56-18або

Онлайн заявка
Укажите вид поломки!

Укажите адрес!

Укажите номер телефона!

1

Якість

Якісний ремонт кондиціонера київ

 

Вже більше 198 відремонтованих кондиціонерів у 2023 році.

Відгуки

ремонт кондиціонерів відгуки київ

 

99% клієнтів задоволені якістю виконаних робіт

Професіонали

Професійний ремонт кондиціонерів

 

Команда складається виключно з професіоналів.

Не капає конденсат із кондиціонера – причини

Не капає конденсат з кондиціонера – причини

Всі, хто має вдома кондиціонер, прекрасно знають – на вулицю з блоку йде трубка, якою капає вода. На випарнику збирається конденсат, який через дренаж – йде надвір. Але незалежно від того, який марки, якості встановлено техніка – майстри сервісного центру, що працюють у Києві та області, стикаються з тим, що із системи вода не капає. Якщо не капає вода зі спліт-системикоштує на будинок запросити майстра, оформивши виклик, та провести діагностику системи, усунути проблему.

не капає вода з дренажної трубки кондиціонера

Якщо конденсат не капає при справній системі </ strong>

Майстри нашого сервісного центру завжди можуть сказатиь &ndash ; конденсат може не капати із системи, що працює без поломки у таких варіантах:

  1. При невеликій різниці в кімнатній/вуличній температурі –</strong > вона не перевищує 5-6 градусів, тому пристрій буде працювати на мінімальній потужності.
  2. Якщо сам зовнішній блок встановлений саме з вітряного боку – вода просто встигає випаруватися.
  3. Якщо треба охолодити великі площі – система довго накопичує конденсат, далі заповнюється дренаж і лише потім вода йде назовні.
  4. А чому не стікає конденсат з кондиціонера– якщо система працює на тільки вентиляторі, без охолодження, то утворення конденсату не йде.

Якщо різниця в кімнатній та вуличній температурі висока, техніка працює, але вода не капає – це вказівка ​​на поломку. Якщо немає конденсату з трубки на вулиціТерміново викликайте майстра, так як ціна ремонту дешевше, ніж купівля нового кліматичного обладнання.

Якщо вода не стікає з дренажу?</ strong>

Якщо зовнішній блок кондиціонер не капає– Варто звернути увагу на такі основні причини.

  1. Має місце засмічення в дренажній системі. Це гарантія того, що система працюватиме з перебоями, і нерідко виходить з ладу. Якщо техніка працює довго без ТО – це не дивовижний наслідок, усунути ж засмічення можна власними силами. Але краще звернутися до майстрів профільного сервісного центру.
  2. Нерідко комахи можуть встановлювати своє гніздування у вихідному отворі у будові дренажних трубок і так перекривають стоки води. Цю проблему можна усунути самотужки.
  3.  Має місце засіб повітряних фільтрів у будові внутрішнього блоку</ strong> – це перекриває потоки повітря до випарника. І відповідно система може підхоплювати повітря з вулиці, відповідно відведення води через дренаж утруднене.
  4. Не витриманий при монтажі ухил самого дренажу або має місце засмічення в трубці. Це нерідко трапляється при неправильному монтажі техніки, але ось усунути проблему самотужки не вийде. треба викликати майстра.

конденсат не капає при справній системі

Як провести діагностику?

Вирішили власними силами перевірити працездатність системи і зокрема дренажу – Вимкніть сам кондиціонер від електричного живлення. Далі важливо акуратно знімати панель, передню – зробити це не так вже й складно, оскільки вона закріплена на механізмі, що замикається. Саме за панеллю йдуть фільтри очищення, які також необхідно знімати, акуратно добираючись до лотка дренажу, який відразу варто промити та висушити.

Далі варто продути сам дренаж – це можна зробити за допомогою насоса або простий пластикової пляшки. Якщо ж сам засміття утворився на виході дренажу у внутрішньому блоці, то усунути його буде просто – просто знімають панель, лоток, який треба промити та просушити.

Інший спосіб перевірки є в системі засмічення чи ні – залити кілька склянок води в піддон. Якщо вона не витікає на вулицю – відповідно дренаж та злив забитий.

Яким чином усунути проблему?</strong >
 

Якщо забила бруд верхнє зливне в системі отвір – в даному випадку проблеми варто від'єднати трубку і просто продути її за допомогою автомобільного насоса або навіть пилососа. Якщо засмічення занадто сильне – варто прочистити його за допомогою троса або засипати в злив спеціальний засіб для прочищення системи кондиціонера.

Якщо засмічення йде з боку вулиці, наприклад злив засмічили комахи</ strong> – цю проблему можна усунути за допомогою дроту або  ж продування. Коли проблему спровокували засмічення фільтрів – їх треба вимити та промити, висушивши, легко встановити у зворотному порядку на місце.

При неправильно проведеному монтажі та недотриманні потрібного ухилу зливальної системи, найдренажнішої трубкитреба викликати майстра. Тільки він зможе прокласти заново, відповідно знімати та встановлювати кондиціонер заново. Процедура є проблемною, коли треба знімати систему, свердлити знову вихід на вулицю,  знову прокладати дренаж. Це обіцяє користувачеві нові витрати та зіпсовані стіни, новий ремонт.

Тому все це наочно показує, наскільки важливо довірити всі монтажні роботи та підключення кондиціонера, його ТО за сезоном тільки майстру. Це гарантує нормальне його функціонування і роботу без збоїв і поломок. При перших ознаках поломки, навіть такий як засмічення дренажу, фільтрів, варто довірити майстрам.

 

 

Як ми вирішуємо Ваші проблеми з технікою?

1

Викличте майстра

Зателефонуйте або залиште онлайн заявку. Ми з Вами зв'язуємось і домовляємось на конкретний час для прибуття нашого фахівця.

2

Приїзд майстра

Майстер Climat-service приїде в обумовлений час, після чого здійснить діагностику. Після цього назве точну вартість ремонту.

3

Процес ремонту

Наш спеціаліст здійснить ремонт кліматичної техніки, після чого видасть гарантійний талон.

4

Оплата

Після успішного ремонту чи обслуговування ви сплачуєте заздалегідь обумовлену ціну послуг.