Для виклику майстра:

Дзвоніть - 068-413-56-18або

Онлайн заявка
Укажите вид поломки!

Укажите адрес!

Укажите номер телефона!

1

Якість

Якісний ремонт кондиціонера київ

 

Вже більше 198 відремонтованих кондиціонерів у 2023 році.

Відгуки

ремонт кондиціонерів відгуки київ

 

99% клієнтів задоволені якістю виконаних робіт

Професіонали

Професійний ремонт кондиціонерів

 

Команда складається виключно з професіоналів.

Вибір кондиціонера думка служби ремонту

Вибір кондиціонера для дому

 

Може погода змінилася, а може ми стали більш вимогливими, очевидно одне — без кондиціонера сьогодні не обійтись. Це чудовий пристрій — гарантія цілодобового комфорту, що не залежить від вуличних погодних умов. Якщо ви ще не придбали це корисне обладнання, корисно буде дізнатися, як вибрати кондиціонер у квартиру, які є системи кондиціювання, і які моделі пропонує виробник.
Вибір кондиціонера думка служби ремонту
Насамперед слід визначитися із системою, вибирати доведеться з нижченаведеного ряду:

• Мультиспліт система – конструкція передбачає один зовнішній блок, а внутрішні — кілька (до 9). Перед тим як вибрати кондиціонер у квартиру, слід оцінити особливості приміщення. Якщо ви не хочете розміщувати зовнішній блок біля кожної кімнати, або така можливість відсутня, мультиспліт варіант виявляється дуже доречним. • Стінна спліт-система – найпоширеніший варіант. Передбачає два взаємно з'єднані блоки. Один блок, закріплений зовні, мідними трубками з'єднується з другим блоком, поміщеним в кімнаті. Система хороша відсутністю шуму, оскільки компресор виведено назовні. Розрахований на обмежену площу. Така система встановлюється у кожній кімнаті. Тому, перед тим як вибрати кондиціонер у квартиру, вирішіть – яку кількість житлових приміщень ви розраховуєте обладнати системою кондиціювання. • Канальна спліт-система схована під навісною стелею. Система постачає чисте повітря через повітрозабірні системи, а також добре вентилює приміщення. Але перед тим як вибрати кондиціонер у квартиру, врахуйте, канальний варіант коштує недешево, а розподіл повітря по кімнатах буде проводитися в нерегульованому режимі. при одній температурі. • Мобільний кондиціонер – для тих, хто часто змінюючи житло, не хоче втрачати комфорт. Встановлюється на підлозі. Забезпечений еластичним повітроводом, що виводить тепле повітря за межі приміщення. Відведення проводиться через отвір у стіні або через кватирку. Коштує така система дорого, але видає помітний шум. • Віконний кондиціонер – розташований усередині приміщення. Видає шум, зате коштує недорого. Якщо ви визначилися із системою, то перед тим як вибрати кондиціонер у квартиру, потрібно ще підібрати потужність агрегату. Основний показник для розрахунку необхідної потужності – метраж будинку чи окремої кімнати. Врахуйте, розрахунок складено виходячи з умови – один кондиціонер для однієї кімнати! Кожному проміжку потужності відповідає певне маркування, на яке і потрібно орієнтуватися. Якщо ви вагаєтесь, зверніться до фахівця, тому що вибрати кондиціонер у квартиру – справа, яка потребує мінімальної технічної грамотності. Нижче наведено співвідношення потужності кондиціонера та площі приміщення:

• приміщення до 18 кв. – 2,1 – 2,3 кВт (07);
• 18-26 м. кв. – 2,6-2,9 кВт (09);
• 35 м. кв. – 3,5-3,8 (12);
• 40 м. кв. – 4,0 (14);
• 50 м. кв. – 5,0-5,6 (18);
• 70 м. кв. – 6,3-7,3 (24);
• 75 м. кв. – 8,0-9,0 (28);
• 80 м. кв. – 8,2-9,4 (30). Вибір кондиціонера думка служби ремонту Отже, розібралися із системою, визначились із потужністю, залишилося, перед тим як вибрати кондиціонер у квартиру, знайти відповідну марку. Серед безлічі спліт-систем, представлених на ринку, можна виділити три основні групи:
• Економ клас. Порівняно вузький діапазон температурних режимів. Гарантія служби – 7 років. Нерідко зустрічається шлюб. Вартість 400-700 доларів. Подібні системи пропонують фірми LG, Jax, Midea, Haier. • Середній клас. Гарний функціонал. Потужність 2 Вт. Термін служби – вище, ніж економ-класу, але нижче ніж в елітних кондиціонерів. Ціна: 700-900 доларів. Виробники: Sanyo, Panasonic, Sharp, Hitachi. • Елітні кондиціонери. Висока надійність, термін служби – до 15 років. Середня потужність 2 Вт. Стійка робота за різних температурних режимів. Передбачено захист від невмілого втручання. Ціна: від 800 доларів. Виробники: Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu, Daikin. Ми розібралися, як вибрати кондиціонер у квартиру, та на що важливо звернути увагу, приймаючи рішення. І все ж, остаточний вибір доводиться робити з огляду на можливості свого гаманця. Безперечно одне, чим дорожчий агрегат, тим він якісніший, довговічніший, функціональніший. Навіть озброївшись спеціальними знаннями, важко не розгубитися перед великою кількістю моделей і модифікацій, що відрізняються кількістю передбачених функцій. Щоб не відволікатися на другорядні моменти перед тим, як вибрати кондиціонер, відзначте наступні моменти:
• Потужність визначає продуктивність агрегату. Приблизно можна розрахувати потрібну потужність, виходячи з умови 1 Вт на кожних 10 м. кв. Точний розрахунок, що проводиться фахівцями, враховує ширину вікон, освітленість тощо. • Зверніть увагу, чи є у кондиціонері інвертор. Завдяки йому проводиться контроль потужності, яка залежить від температури середовища. • Звертайте увагу на шумність агрегату, перед тим як вибрати кондиціонер у квартиру. А ось функції обігріву та іонізації, що очищають фільтри та іншими доповненнями, що спустошують гаманець, можна і знехтувати. • Якщо, купуючи кондиціонер, ви отримаєте від компанії, що продає, пропозицію про професійну установку – скористайтеся ним. Так ви прискорите та спростите процес встановлення. Поцікавтеся також у продавця правилами сервісного обслуговування обслуговування.

Як ми вирішуємо Ваші проблеми з технікою?

1

Викличте майстра

Зателефонуйте або залиште онлайн заявку. Ми з Вами зв'язуємось і домовляємось на конкретний час для прибуття нашого фахівця.

2

Приїзд майстра

Майстер Climat-service приїде в обумовлений час, після чого здійснить діагностику. Після цього назве точну вартість ремонту.

3

Процес ремонту

Наш спеціаліст здійснить ремонт кліматичної техніки, після чого видасть гарантійний талон.

4

Оплата

Після успішного ремонту чи обслуговування ви сплачуєте заздалегідь обумовлену ціну послуг.