Якість

Якісний ремонт кондиціонера київ

 

Вже більше 198 відремонтованих кондиціонерів у 2023 році.

Відгуки

ремонт кондиціонерів відгуки київ

 

99% клієнтів задоволені якістю виконаних робіт

Професіонали

Професійний ремонт кондиціонерів

 

Команда складається виключно з професіоналів.

Чому не холодить кондиціонер - Топ 5 причин

Чому не холодить кондиціонер – Топ 5 причин

При всьому тому, що багато систем клімат - контролю мають функцію обігріву приміщення, все ж таки їх частіше використовують у літні місяці для охолодження</ strong> у приміщенні повітря. Але нерідко система виходить з ладу, і власники стикаються з тим, що кондиціонер перестає холодити. У чому ж криється перша причина такої поломки і як з нею впоратися – у цьому допоможуть спеціалісти з ремонту Climat-service, розкажуть і порадять вихід.

Основні проблеми

Коли настає спекотний час, власники кондиціонерів включає свій кондишин і стикаються з такими проблемами:

  1. Система не охолоджує повітря в приміщенні і дме більше теплим повітрям.
  2. Система запускається в роботу, але попрацювавши деякий час, просто перестає охолоджувати.

Далі ми постараємося розглянути п'ять основних причин, через які система перестає належним чином холодити повітря у приміщенні.

Кондиціонер погано охолоджує

Причини виходу системи з ладу

Якщо говорити про роботу справного, правильно налаштованого кондиціонера, то він має різницю температур на вході та виході від 7 і до 15 градусів. І якщо після включення при програмі максимального охолодження кондиціонер слабо охолоджує повітря -  шукайте причину у внутрішній несправності.

Достатньо відзначити, що вихідна температура встановлюється самими виробниками і, наприклад у неінверторних кондиціонерів ці показники коливаються в межах 6-14 градусів, для інверторних моделей – від 12-17. І якщо показники температур вище за прописані в паспорті – варто викликати майстра.

Кондиціонер не охолоджує повітря та причина у налаштуванні системи стоїть висока температура. Якщо говорити про те, як усунути таку проблему – скоригуйте відповідно до інструкції температурний в кондиціонері режим. Достатньо просто встановити режим, при якому температура мінімальна і після – вибирайте для себе комфортний режим обдування.

Друга причина, через яку кондиціонер слабо охолоджує в квартирі повітря – внутрішній у системі блок обмерзає або підтікає. Спровокувати таку поломку може банальне засмічення фільтрів грубого та тонкого очищення – пил і волосинки, навіть комахи можуть налипати і створювати на ньому товстий шар, тому потоки холодного повітря погано проходять у приміщення.

Якщо має сильний у трубі засміток – труба у самій системі випарника може банально обмерзати. При цьому бруд забиватиме дренажну протоку, і конденсат тектиме в піддон і після цього вже капатиме з внутрішнього блоку.

Яке може бути рішення – найпростіше прочищення фільтрів у системі кондиціонера. Для цього ви самі можете відкрити кришку в блоці і вже там знаходите фільтри – їх просто промивають під протонною, чистою водою і лише холодною. В даному випадку варто запам'ятати, що промивають їх тільки під холодною, максимум теплою водою. від високих температур вони можуть покоробитися та деформуватися.

Кондиціонер погано охолоджує

Якщо ви зіткнулися з проблемою поганого охолодження повітря у приміщенні і при цьому у зовнішньому блоці після старту відразу ж замовкає компресор причина може ховатися в забрудненні радіатора зовнішнього блоку. Досить розуміти, що листя і пил, пух і комахи, які можуть накопичуватися на самому вентиляторі та теплообміннику, поступово засмічують систему. І через такий шар робота теплообмінника в системі конденсату стає все гірше і гірше. Нерідко через перегрівання буде спрацьовувати автоматика і компресор автоматично відключиться – вирішення проблеми полягає в чищенні зовнішнього від пилу бруду блоку. З цією метою можна використовувати парогенератор або просто щітку з губкою і водою. Хоча у висотному будинку доведеться вдаватися до послуг висотного альпініста – самотужки ви тут точно не впораєтеся. 

З системи кондиціонера йде теплий потік повітря, та й сам компресор на зовнішньому блоці не подає ознак активного життя або автоматично відключається вже через кілька хвилин після старту. Причиною такої проблеми з кондиціонером може бути низька в мережі електроживлення напруга, і від цього двигун просто відключатиметься в тепловому реле. Тому варто встановити стабілізатор напруги.

Саме ці причини майстра називають найпоширенішими щодо того, чому кондиціонер погано охолоджує приміщення кімнати. Але в жодному разі не варто шукати і усувати причину самостійно. Викличте майстра, інакше при неправильно проведених роботах може повністю вийти з ладу кондиціонер або ж буде потрібний дорогий ремонт. Плюс до всього:

  • майстер дає гарантію на виконані ремонтні роботи, оскільки знає всю технологію ремонту і використовує оригінальні при потребі запасти;
  • проконсультує з усіх питань експлуатації кондиціонера та подальшого його очищення, проведення інших регламентних робіт.

Тому важливо при появі перших ознак збою в системі – дзвонити нам!

 

 

Як ми вирішуємо Ваші проблеми з технікою?

1

Викличте майстра

Зателефонуйте або залиште онлайн заявку. Ми з Вами зв'язуємось і домовляємось на конкретний час для прибуття нашого фахівця.

2

Приїзд майстра

Майстер Climat-service приїде в обумовлений час, після чого здійснить діагностику. Після цього назве точну вартість ремонту.

3

Процес ремонту

Наш спеціаліст здійснить ремонт кліматичної техніки, після чого видасть гарантійний талон.

4

Оплата

Після успішного ремонту чи обслуговування ви сплачуєте заздалегідь обумовлену ціну послуг.